Citrasupply's Weblog

Inspirasi & Ekspressi Untuk Semua Golongan Di Malaysia

Category Archives: News.4u

Penyataan angkuh dari kalangan pemimpin BN

Oktober 9, 2013 · Tinggalkan komen

Kelayakan dan Cara Memohon Rumah PR1MA

Klik link di bawah untuk maklumat lanjut http://www.pr1ma.my/index.html

Oktober 8, 2013 · Tinggalkan komen

Ubat Untuk Barah sudah ditemui !

TAK sangka.. Kita SELALU buat perkara ni, dan sebenarnya boleh sebabkan KANSER!! Satu perkongsian yang dapat menyelamatkan ramai insan di sekeliling kita… Dr. Stephen memperlakukan pesakit Cancer dgn cara yg … Teruskan membaca

September 29, 2013 · Tinggalkan komen

Kod warna pada pek ubat gigi

Pasti ramai yang tidak tahu menahu berkenaan dengan kod warna yang terdapat pada ubat gigi yang setiap hari kita gunakan. Jadi dikongsikan kepada anda semua. Jadi kod warna itu adalah … Teruskan membaca

September 27, 2013 · Tinggalkan komen

Sejarah Perkembangan Konsol Permainan ( Console game )

Asal usul permainan video / video game terletak pada awal tabung sinar katod berasaskan pertahanan peluru berpandu sistem pada akhir tahun 1940-an. Program-program ini kemudian diadaptasi ke dalam permainan sederhana … Teruskan membaca

Disember 13, 2011 · Tinggalkan komen

Bagaimana syarikat syarikat besar mendapat nama mereka

Korang mesti terpikir gak kan cam mane company2 besar ni came up dgn name2 company dorang..kat bawah ni antara asal-usul dr mane dtg nye name company-company besar…  

November 27, 2011 · Tinggalkan komen

Tabiat orang MLM/ Affiliate di facebook

November 5, 2010 · Tinggalkan komen

Puak Syiah Di Malaysia

BUKTI Syiah Melayu sudah lama bertapak di tanahair kita Salam 1Malaysia. Ado kenkawan kata betul ke ade Syiah Melayu kat Msia ni? Memang ado. Video ni sebagai bukti sahih. Video … Teruskan membaca

Oktober 29, 2010 · Tinggalkan komen

SENARAI RESTORAN TERKENAL YG DISAHKAN HALAL & DITARIK BALIK SIJIL HALAL OLEH JAKIM

Berikut adalah beberapa maklum balas dari JAKIM tentang status halal-haram restoran dan makanan :- 1. Restoran berikut telah mendapat pengesahan halal JAKIM : 1) McDonald 2) A&W 3) Secret Recipe … Teruskan membaca

Oktober 26, 2010 · 1 Komen

Mahkamah tolak rayuan mangsa 11 September 2001

WASHINGTON 5 Okt. – Ahli keluarga mangsa tragedi serangan 11 September 2001 gagal dalam usaha mereka untuk meminta Mahkamah Agung New York mengarahkan Bandar Raya New York menjalankan satu upacara … Teruskan membaca

Oktober 6, 2010 · Tinggalkan komen