Citrasupply's Weblog

Inspirasi & Ekspressi Untuk Semua Golongan Di Malaysia

Monthly Archives: Jun 2010

List Bisnes2 yahudi di Amerika

Ni dia list bisnesman yang aku jumpa kat answers.com. Barang2 yahudi memang ade kat keliling kita ni..So kalau nak boikot barang yahudi ni, kite kene duduk dalam hutan.Tapi kite try … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · 1 Komen

Kelebihan Air Zam-Zam dari kajian Profesor Jepun

Air merupakan salah satu rahmat Allah kepada manusia, Manusia tidak boleh hidup tanpa air, dan manusia tidak boleh hidup tanpa rahmat dari Allah. Ustaz kemudian bercerita bahawa dia telah berkesempatan … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

Tarikh Luput Gas LPG? Mari Semak!

Pernah dengar selinder gas LPG ada expiry date. I pun tak tahu juga sebelum ini but it very important information. Ramai kat luar sana yang tak tahu. I pun tahu … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

LOKASI PANAS KEMALANGAN DI MALAYSIA

1 Km10 & 15 Jln Padang Besar-Kangar PERLIS 2 Km1,9,12,&14 Jln Kangar-Alor Setar PERLIS 3 Km1 Jln Perlis-Kangar PERLIS 4 Jln Alor Setar-Butterworth, Km 8,19,99,24,26 & 28, 31,38 & 39, … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

Pengakuan – ADIK MENGANDUNGKAN BENIH SUAMIKU!!

Puan Tijah, 45 tahun (bukan nama sebenar) adalah seorang wanita yang tabah dan cekal mengharungi hidup.  Walaupun telah hampir 20 tahun bercerai dngan suaminya, dia masih belum terniat untuk berkahwin … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · 2 Komen

Lihat Gadis Bogel Antara Punca Mati Pucuk

Internet pada masa kini yang dipenuhi banyak gambar-gambar lucah sebenarnya merbahaya kepada kejantanan lelaki dalam jangka masa panjang. Mungkin inilah antara rahsia mengapa Islam memerintahkan wanita agar menutup aurat dan … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

32 facts about guys (must read especially if u a guy )

Believe it or not……. 1. Guys don’t actually look after good-looking girls. they prefer neat and presentable girls. 2. Guys hate flirts. 3.When a guy says he doesn’t understand you, … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

FAKTA: Siapa yang patut mengambil vitamin/makanan tambahan

Dewasa Golongan dewasa jarang mengambil makanan seimbang dalam pemakanan mereka. Malah pada lingkungan usia ini juga mereka akan kehilangan vitamin dan mineral penting dalam badan. Bagi individu yang kurang terdedah … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

5 Kategori Wanita Yang Tidak Boleh Diajak Dating

1. Kawan baik kakak anda. Kenapa? Ini kerana apada permulaannya semua pasti nampak baik tetapi jika suatu hari nanti anda berselisih faham, semua rahsia anda akan dibongkar kepada kakak. Agak … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen

Coli rosakkan payu dara

PEMILIHAN saiz coli yang salah boleh mengakibatkan kerosakan jangka panjang pada tisu dan bentuk payu dara sekiranya terus dibiarkan. Pada peringkat awal perkembangan biologi tubuh wanita, payu dara adalah agak … Teruskan membaca

Jun 25, 2010 · Tinggalkan komen