Citrasupply's Weblog

Inspirasi & Ekspressi Untuk Semua Golongan Di Malaysia

Fakta Menarik Kaum Lelaki

Oleh :  Mak  Nita

Pertama :

A man needed a girlfriend and not a wife.  Dia tak suka apabila balik rumah jer, bini citer pasal bil TNB tak bayar lagi, citer pasal tuan sewa rumah datang mintak duit.

Dia menyampah biler hari hari kena dengar citer Mak kat kampung (mak bini ler ) telefon suruh pi ziarah anak pak ngah kat UiTM.

Guna akal puan-puan, bagi dia kenyang perut, malam tu pulak bagi sedas dua, masa dia dok hisap rokok atas katil tu, kiss dahi dia baru ler mintak duit ker apa ker.

Yang si laki tu pula, jangan ler lepas menggigil keenakan tu terus pejam mata membuta, kentut pulak tu …… buruk.

Kedua:

Orang Jantan ni memang gatal dan miang. Jangan larang dia tapi jangan pi suruh dia raba bontot amoi kat Giant pulak, ish.Kalau mamat tu jeling pun dah kena belasah, fed-up dia.

Cubit manja cukup. Pastu, balik umah piat manja telinga dia, “Abang gatal, ekkk… Mai sini nak tengok gatal setara mana…” Hehehe.. pastu kau orang pikir sendiri ler apa nak buat.. Tak payah ajar dah.

Tapi orang jantan pun jangan pulak jegil bijik mata kat amoi sampai berair mulut.. Memang patut ler kalau bini belasah ngan kulit durian.

Ketiga:

Cik Abang awak tu nak makan lauk yang awak masak…. Kalau hari-hari tapau kat kedai Wichuda, alamat bermadu ler awak.

Piler beli buku masak Chef Wan tu, satu investment yang memang patut. Kari tu biar ler rasa kari, ini idak, buat sup ayam tapi rasa cam hirup air panas bergaram.

Buat ler macam tu, kena ada Mak Janda Jambu bagi dia pekena gulai ketam ker apa ker, hmmm… makan hati ler awak nanti.

Keempat:

Kalau ada buah buahan kat umah tu, kupas ler bagi dia makan. Rambutan pun kupas depan dia, sambil pipi atas paha dia depan TV.

Tapi tak leh caya gak orang tuer tu, sambil sengeh makan rambutan pun dia dok khayal kat amoi gak tu, tapi tak kisah ler, janji dia ada kat umah ngan awak… Ajak ler orang tua tu main congkak ker apa ker kat umah… Hehehe… .

Kelima :

Jangan ler dibebel sangat kat mamat tu kalau dia buat salah sikit-sikit. Orang jantan ni pantang kalau diungkit kisah kisah lama… Tarik ler muker masam kejap… 20 minit cukup.

Tak payah dok moncong dari KL sampai Melaka. Pastu awak gertak jer, cakap, “kalau U boleh buat, I pun nak buat lah.” Alah… dia cakap jer tak takut tapi kat luar jer tunjuk macho.. kat dalam dia cuak gak…

Keenam :

Tok sah dok rengek- rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam tu. GF selalu cakap, “asal dinda dapat bersama kekanda, itu saja yang dinda pinta.” Lagi rengek lagi ler dia tak belikan. Lagi ler dia murah hati kat officer comel kat ofis.

Ketujuh :

Sex? Memang penting Kak Ooiiii….. Jangan dok amik ringan. Awak yang mulakan dulu. Jangan tunggu dia mintak. 3 kali seminggu minimum. Kalau period, guna akal cari cara lain (jangan sua kot belakang pulak. Ish, haru-biru pulak nanti).

Kalau muak atas katil, bawah katil pulak, hehehe. Muak dalam bilik, bagi orang gaji cuti, buat kerja atas sink…. Hehehhehehe. … Kalau muak dalam rumah, ajak pi ronda dalam kereta, berenti kat taman bunga ker apa ker.. Pi Chow Kit sengsorang, beli ler maajun ker jamu ker, bender ker, so that ketat sentiasa… Gelak ler gelak. Tak main-main ni.

Kelapan :

Bersolek… bersolek… bersolek…. Bau tu kasi harum sikit. Kalau tak cukup duit nak beli perfume mahal, kat Petaling Street ada yang ciplak; RM 10 jer.

Tapi jangan ler sembur sejam sekali, mau pengsan orang tuer tu. Bulu ketiak cukur, biar ler gatal ketiak tu, asal laki tak pi gatal kat luar. Bulu itu pun trim ler sikit tapi jangan pi kaler blonde lak, kena heart attack lak Cik Abang awak

Kesembilan:

Amboi…. seronok kau orang jantan baca ni erk. Kau orang tu pun sama gak. Exercise sikit. Ada hati nak tackle amoi tapi semput. Perut tu jaga. Balik umah jangan ler dok berkubang ngan kain pelikat depan TV, bini kau orang tengok pun menyampah.

Kalau bini dah wangi, kau orang pun sama ler ikut. Bagi ler bini selera sikit nak seduce korang. Ketiak macam ketiak monyet pastu dok harap bini cium… Eeeee…..

3 comments on “Fakta Menarik Kaum Lelaki

  1. Khairuddin
    Mac 22, 2009

    Hahaha..

  2. narico
    Mac 23, 2009

    lucu giler…….

  3. Kimberley
    April 16, 2013

    I am really loving the theme/design of your site.
    Do you ever run into any internet browser compatibility problems?
    A couple of my blog visitors have complained about my blog not working correctly in
    Explorer but looks great in Firefox. Do you have any suggestions to help fix this problem?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: