Citrasupply's Weblog

Inspirasi & Ekspressi Untuk Semua Golongan Di Malaysia

Perbezaan Antara Orang Yahudi Dahulu Dan Palestin Kini.

Cucu-Cucu & Keturunan Yahudi  Terdahulu  Yang Terselamat Daripada Kemusnahan  (Holocaust Survivors) Ketika Perang Dunia Ke 2  Sedang Melakukan Untuk Warga Palestin Sama Seperti Mereka Terdahulu Yang Dimusnahkan Oleh Nazi Jerman

Holocaust cuma satu propaganda atau alasan yg di buat oleh pihak Israel untuk menghalalkan penindasannya terhadap penduduk Palestin. Para pengkaji sejarah telah mengkaji tempat-tempat yang berlaku kezaliman terhadap puak yahudi oleh Nazi Jerman , ternyata hanya satu pembohongan semata. Bilik beracun yang dikatakan telah membunuh berjuta rakyat Yahudi setelah di kaji. tiada bekas sepertimana yang di dakwa, sebab racun tersebut walau seratus tahun akan ada sisanya terlekat di dinding.
Seluruh dunia telah di tipu dan tak pasal2 Hitler jadi kambing hitam. Begitu liciknya Yahudi sepertimana liciknya mereka telah menjadikan umat Islam seperti Yahudi, iaitu kata Hadis, umat Islam mengikut cara hidup mereka selangkah demi selangkah sehingga tiada lagi budaya hidup Islam. Baik dari segi politik, perniagaan, pendidikan, perubatan dan sebagainya. Kita rakyat Malaysia cukup bangga dgn Yahudi, jgn hanya salahkan rokok sahaja, cara paling halus mereka nak musnahkan umat islam adalah melalui pendidikan ( ILMU ) dan perubatan dgn mengamalkan memakan ubatan kimia yang ternyata lebih memudaratkan daripada rokok. Pendidikan sudah cukup merosakkan aqidah umat Islam terutama pendidikan agama di Universiti.

KLIK DISINI UNTUK LIHAT BUKTI KUKUH ………..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Informasi

This entry was posted on Februari 17, 2009 by in Yahudi vs Palestin and tagged , , , , , , , .
%d bloggers like this: